Legume in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 6 Mai 2018 | 2098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 grame mix fasole verde pastai, cartofi si dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii mari
  • 1 legatura patrunjel
  • zahar, sare, piper
  • branza Feta si paine pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume in sos de rosii:

Fasolea se curata de capete si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Cartofii necuratati de coaja se taie felii, la fel si dovleceii.

Rosiile, ceapa si patrunjelul se toaca, iar usturoiul se piseaza. 

Ceapa se soteaza cateva minute intr-o tigaie mare, cu cateva linguri de ulei, la foc mediu, apoi se adauga legumele si ulei daca mai este nevoie. Se soteaza 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se amesteca 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, patrunjelul, zahar, sare si piper. Se lasa la foc mic 45 de minute, adaugand putina apa daca este nevoie. 

Se serveste cu branza Feta si paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita cu carnati