Legume in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 6 Mai 2018 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 grame mix fasole verde pastai, cartofi si dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii mari
  • 1 legatura patrunjel
  • zahar, sare, piper
  • branza Feta si paine pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume in sos de rosii:

Fasolea se curata de capete si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Cartofii necuratati de coaja se taie felii, la fel si dovleceii.

Rosiile, ceapa si patrunjelul se toaca, iar usturoiul se piseaza. 

Ceapa se soteaza cateva minute intr-o tigaie mare, cu cateva linguri de ulei, la foc mediu, apoi se adauga legumele si ulei daca mai este nevoie. Se soteaza 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se amesteca 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, patrunjelul, zahar, sare si piper. Se lasa la foc mic 45 de minute, adaugand putina apa daca este nevoie. 

Se serveste cu branza Feta si paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu verdeturi si branza