Legume cu orez

de violette in Mancaruri de post, 17 Feb 2010 | 4086 vizualizari

 

O reteta simpla de post!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. orez
  • 3-4 cepe mai mici
  • un ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • fasole verde
  • cativa catei de usturoi
  •  2 ling. pasta de rosii
  • 150 gr. ciuperci
  • condimente.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu orez:

Se pune ulei la incins intr-o cratita, se adauga usturoiul, ceapa taiata julien, putina boia si se lasa sa se caleasca putin.
Dupa ce ceapa s-a calit se adauga mrcovul, ardeiul si dovlecelul taiate cubulete.Peste legume se toarna cca 1/2 cana de apa se se lasa sa fiarba; cand morcovii sunt aproape fierti se adauga ciupercile, pasta de rosii, condimentele si fasolea verde, mai lasam cam cca 2-3 minute legumele la foc, dupa care se adauga orezul fiert.
La sfarsit se mai pot adauga condimente (sare si piper dupa gust)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci