Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam legumele si carnea.
Legumele le taiem dupa preferinte, eu am taiat cartofii, dovlecelul, morcovul, rosia rondele, ceapa putin mai mare, iar carnea bucati potrivite.
Am uns o tava cu ulei, am pus legumele, peste care am pus carnea, am condimentat cu piper, boia, apoi am pus un pahar cu apa in care am dizolvat sare ( asa potrivesc mai bine gustul de sare ) si am dat la cuptor pt cca. 40-50 de min.
La jumatatea intervalului, intoarcem carnea si amestecam putin in legume.
Se serveste alaturi de o salata.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola