by diaconta mersi a iesit delicioasa
Sosul de carne- calim ceapa, morcovul, adaugam carnea si o lasam sa se caleasca cu ceapa, adaugam sucul de rosii, condimente si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand.
Sosul bechamel-topim untul, adaugam faina si lasam cca 2 min amestecand continuu. Luam cratita de pe foc si adaugam laptele rece, amestecam continuu pentru a nu face cocoloase, adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust. Lasam sa fiarba pana obtinem consistenta dorita(nu este nevoie sa fie foarte gros)
Ungem tava cu putin ulei, adaugam un strat de sos bechamel, un strat de foi, sos de carne, sos bechamel, felii de mozzarella, cascaval razuit, foi, sos de carne, sos bechamel si continuam pana terminam.
Deasupra am pus sos de carne, sos bechamel, felii de mozarella si cascaval razuit. Dam tava la cuptor pentru cca 30 min