Am incercat o noua reteta de lasagna, mai simpla dar mai delicioasa. Evident ca am folosit mai multa mozzarella si din cea naturala, adevarata nu din cea care seamana cu cascavalul.
Este o reteta indicata si pentru pitici, foarte buna!
Punem la calit usturoiul cu putina sare, apoi adaugam ardeiul taiat julien si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnea tocata. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam cateva linguri de supa si bulionul. Lasam sa scada si apoi dam deoparte.
Mozarella se taie felii subtiri si se opreste o bucata care se da pe razatoarea mica; se da deoparte.
Intr-o tava, intindem un strat de foi de lasagna, apoi un strat de carne, apoi un strat de felii de mozarella. Repetam operatiunea pana incheiem cu un strat de foi de lasagna .
Turnam in vas si supa, astfel incat sa acopere lasagna.
Dam la cuptor pentru o ora, pana scade supa. Scoatem vasul cu lasagna si presaram mozzarella rasa. Putem pune si un fir de ketchup deasupra. Mozzarella de deasupra se va inmuia usor si va da o savoare speciala.
1
puteti folosi mai multa mozzarella.