Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo

de laura_n in Paste, 16 Iul 2012 | 4645 vizualizari

 

Am incercat o noua reteta de lasagna, mai simpla dar mai delicioasa. Evident ca am folosit mai multa mozzarella si din cea naturala, adevarata nu din cea care seamana cu cascavalul.
Este o reteta indicata si pentru pitici, foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi pt lasagna
  • 500 gr carne tocata pui
  • 300 gr mozarella naturala (Granarolo )
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 3 lg bulion
  • usturoi
  • ulei
  • 1 l supa (zeama)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo:

Punem la calit usturoiul cu putina sare, apoi adaugam ardeiul taiat julien si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnea tocata. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam cateva linguri de supa si bulionul. Lasam sa scada si apoi dam deoparte.

Mozarella se taie felii subtiri si se opreste o bucata care se da pe razatoarea mica; se da deoparte.

 Intr-o tava, intindem un strat de foi de lasagna, apoi un strat de carne, apoi un strat de felii de mozarella. Repetam operatiunea pana incheiem cu un strat de foi de lasagna .

Turnam in vas si supa, astfel incat sa acopere lasagna.

Dam la cuptor pentru o ora, pana scade supa. Scoatem vasul cu lasagna  si presaram mozzarella rasa.  Putem pune si un fir de ketchup deasupra. Mozzarella de deasupra se va inmuia usor si va da o savoare speciala.

TIPS-URI

1

puteti folosi mai multa mozzarella.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de pui si ciuperci