Lasagna cu brocolli si ciuperci

de rodicamaria in Paste, 9 Mar 2014 | 2944 vizualizari

 

Poate o sa vi se para putin ciudat ce am preparat eu azi pentru masa de pranz , dar sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar 375 lapte batut
  • 1 borcan ciuperci in sos de rosii (Bonduelle)
  • 1 brocolli mica
  • 4 foi lasagna
  • 50 g cascaval
  • Vegeta
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocolli si ciuperci:

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit.

Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu.

Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos alb" cat sa acopere fundul tavii . Apoi am pus o foaie si 1/3 de lasagna(cat sa acopere toata tava) . Am pus 1/2 din cantitatea de brocolli , taiate marunt , 1/2 cantitatea din borcanul cu ciuperci si am presarat cascaval ras . Apoi o alta foaie si 1/3 de lasagna , restul de brocolli , restul de ciuperci cu sos si cascaval ras . Am acoperit cu foaie de lasagna si am turnat restul de "sos alb".

Am dat la cuptor pt.45 min (pana s-au facut foile de lasagna).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste Caramelle cu telemea si sos de gogosar cu smantana