Un fel principal, sățios, savurat de Zmeișori ;)
Într-un vas Wok se pune uleiul de măsline la încins, se adaugă carnea tocată si se lasă la distuit la foc mic, cca. 25 de minute, se adaugă sosul de roșii, ceapa deshidratată, usturoiul pudră și se mai lasă la gătit cca. 10 minute la foc mic până se împreunează gusturile.
Se asezonează de sare și piper, apoi se amestecă bine până se omgenizează toate ingredientele.
Se prepară sosul bechamel astfel: se topește untul pe un vas Bain-Marie, se adaugă făina și laptele fierbinte, amestecându-se energic ca să nu facă cocolașe, asezonându-se cu nucșoara rasă.
Se începe montarea lasagnei, se așează un strat de sos bechamel pe fundul tăvii, apoi foi de lasagna nefierte, sos de carne, se presara oregano, felii de mozzarella și se continuă până se termină ingredientele, cca. 4 straturi.
Ultimul strat trebuie sa fie sos béchamel, felii de mozzarella și parmesan ras.
Se pune la cuptorul preîncins, cca. 50 de minute, la foc potrivit.
Spor și poftă bună!