Lapti de crap prajiti

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 15494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lapti
  • .faina
  • .sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap prajiti:

Laptii se spala si se tin in apa rece circa 1-2 ore, schimband de cateva ori apa.Apoi se pun intr-un vas cu apa in care am adaugat putina sare si se lasa sa dea in cateva clocote.Se scot, se lasa sa se raceasca , se condimenreaza dupa gust cu sare si piper ,se dau prin faina si apoi se prajesc.

Sunt deliciosi de buni.Incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 15:28

nu stiam ca se gasesc congelati ,madi............eu ii prajesc pe cei de la pestele pe care il prinde george....................

madi_marin 1

04.05.2010, 18:30

noi pescuim la pescaria din piata.... si acolo gasesc si congelati....

Bucataras Medi 1

04.05.2010, 19:05

sa stii ca nu mi-a venit ideea sa intreb niciodata la pescarie daca au lapti...................dar acum ca mi-ai spus tu o sa intreb..........multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie cu lapti de crap si oua