Guvizi crocanti si picanti

de vero_closca in Peste, 7 Iul 2010 | 8399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • rozmarin pudra
  • faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 50 ml ulei
  • dovlecei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi crocanti si picanti:

Se curata si se spala guvizii apoi se presara cu sare,piper,rozmarin si boia iute. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii si crocanti.

Dovleceii se spala,se usuca,se taie felii putin mai groase si se prajesc la foc iute. Patrunjelul spalat se pune intr-un vas mai inalt impreuna cu usturoiul,uleiul,sucul de lamaie,sare si piper dupa gust si se mixeaza pana devine o pasta. Se servesc guvizii alaturi de dovlecei si sos.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu lamaie si sote de dovlecei