Langosi cu cas si verdeata

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie proaspata (25 g)
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 varf lingutita sare

Umplutura:

  • 1 cas mic
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 fire marar proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cas si verdeata:

Punem drojdia intr-o canita, adaugam zaharul, putina apa calduta si omogenizam.

Intr-un vas punem faina. Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia.

Adaugam sarea, uleiul si framantam un aluat elastic, care nu se lipeste de maini. 

Acoperim vasul cu un prosop si lasam sa creasca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Intr-un bol punem casul, crema de branza, smantana, verdeata, oul, sare dupa gust si omogenizam.

Scoatem aluatul pe masa infainata si framantam putin pentru a scoate aerul din aluat.

Luam apoi cate o bucata de aluat, o intindem intr-o foaie rotunda, subtirica.

Pe jumatate foii intindem cate o lingura de umplutura, aducem  aluatul peste umplutura si presam bine capetele cu o ajutorul unei furculite.

 Se prajesc in ulei incins si se scot pe servete absorbante de hartie.

Se servesc calde sau reci (noi le-am servit cu sos de iaurt cu usturoi).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cas si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu crema de branza, marar si ceapa verde