Langosi cu branza si sunca

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 11691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 150 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 100 g sunca
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si sunca:

Intr-un castron spargem ouale, adaugam iaurtul, uleiul, sarea si bicarbonatul. Apoi adaugam faina si framantam bine aluatul.

Aluatul il lasam putin sa creasca, apoi intindem o foaie nu foarte groasa si o taiem patratele sau triunghiuri. Pe fiecare patratel punem branza data pe razatoare amestecata cu sunca. Presam bine marginile patratelelor si le punem la prajit pe rand in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti le scoatem si le punem intr-un castron in care am pus servetele absorbante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite