Langosi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2010 | 28763 vizualizari

 

by Laura Sava... multumesc fata minunata! Sunt grozave!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • - 500 ml. apa calduta
  • - 1 lingura sare
  • Maia:
  • - 25 g. drojdie proaspata
  • - 1 lingurita zahar
  • - putina apa calduta  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi:

Se pregateste mai intai maiaua:

Drojdia se amesteca cu apa calduta si cu o lingurita zahar, se pudreaza cu faina si se lasa la crescut la loc caldut.

Cand a crescut se amesteca cu faina, sarea si apa calduta pana aluatul devine moale si lipicios. Se lasa la crescut, apoi cu manile unse cu ulei, il desprindem din vas si il rasturnam pe masa unsa, portionandu-l in turtite micute sau cum dorim, ne putem ajuta de o lingura, prajim si servim langosi atat de pufosele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si sunca