Langosi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2010 | 28907 vizualizari

 

by Laura Sava... multumesc fata minunata! Sunt grozave!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • - 500 ml. apa calduta
  • - 1 lingura sare
  • Maia:
  • - 25 g. drojdie proaspata
  • - 1 lingurita zahar
  • - putina apa calduta  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi:

Se pregateste mai intai maiaua:

Drojdia se amesteca cu apa calduta si cu o lingurita zahar, se pudreaza cu faina si se lasa la crescut la loc caldut.

Cand a crescut se amesteca cu faina, sarea si apa calduta pana aluatul devine moale si lipicios. Se lasa la crescut, apoi cu manile unse cu ulei, il desprindem din vas si il rasturnam pe masa unsa, portionandu-l in turtite micute sau cum dorim, ne putem ajuta de o lingura, prajim si servim langosi atat de pufosele...

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

DIANA B 1

24.04.2013, 15:04

Interesante ... dar asa simple ?

RuxyRux 1

24.04.2013, 17:22

Expirate de muuuuulta vreme ) dar tot bune...in amintire

COSTEO 1

24.04.2013, 18:10

Bune bune rau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini langosi cu branza si marar