La multi ani bucataras cu Fesenjan - Tocanita persana cu rodii

de Mitinita in Pui, 20 Dec 2011 | 4782 vizualizari

COMENTARII (34)

mena29 1

20.12.2011, 13:49

brunetica 1

20.12.2011, 13:52

Lau 1

20.12.2011, 13:57

buna

Mitinita 1

20.12.2011, 13:57

mena,tin pumnii la internet

Mitinita 1

20.12.2011, 13:57

Brunetica,vezi ca tu esti al 69-lea prieten

gaby_duceag 1

20.12.2011, 13:58

))))

mena29 1

20.12.2011, 14:02

Multumesc!

brunetica 1

20.12.2011, 14:07

Ubulika 1

20.12.2011, 14:08

nicee

Mitinita 1

20.12.2011, 14:08

gaby

diaconta 1

20.12.2011, 14:22

ce imbarligatura ai adus Miti tot mai bine decat mine,eu n-am adus nimic

Miha 1

20.12.2011, 15:05

lia maria 1

20.12.2011, 15:18

ce bunaciune

MotanLaOale 1

20.12.2011, 15:19

Lorra 1

20.12.2011, 15:47

mmmm....bun

gaby_gabytza 1

20.12.2011, 16:07

yammy

mamaieelena 1

20.12.2011, 16:36

deosebit si bun

ela 1

20.12.2011, 17:26

ce bine arata....

Ina 1

20.12.2011, 18:32

" de imbarligat limba " ))
buna

silvi0ara 1

20.12.2011, 18:37

Tare interesant.

RuxyRux 1

20.12.2011, 20:11

O reteta senzationala...Miti...am pus-o la favo...bravo draga mea draga!

Bucataras Medi 1

20.12.2011, 20:30

eu dau sampania si o melodie cu Salam,e bine)

adasev12 1

20.12.2011, 20:45

ciudat...dar deja m-am obisnuit ...da rodiaproaspata nu-i buna?

ionela2682 1

20.12.2011, 20:52

simplu si delicios!!

Mitinita 1

20.12.2011, 20:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana picanta de pui cu ardei