Kremzli

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2010 | 52700 vizualizari

 

Un aperitiv cu cartofi deosebit de bun...

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • o legatura mica de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kremzli:

 

Radem cartofii si ii stoarcem bine.

Adaugam restul ingredientelor, ouale, faina, usturoiul zdrobit, patrunjelul taiat fin

potrivim de sare, un praf de piper si cu o lingura luam din compozitie ca la chiftelute si prajim  in ulei vegetal incins...sunt  teribil de buni

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kremzli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ankyy 1

22.01.2014, 09:23

yummyyy, bunica mea face asa ceva, doar ca le spune hrenzele. sunt super bune!

Pushaa 1

22.01.2014, 11:02

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob mixt (vita si pui)