Delicioasă....
Dam drumul la cuptor.
Separam ouale. Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste. Incorporam si galbenusurile unul cate unul.
Amestecam faina cu praful de copt si cacao. Incorporam faina, amestecând cu o spatula sau lingura de lemn.
Tapetam o tava cu hartie de copt, punem blatul si il coacem cca. 20 min sau până trece testul scobitorii, la foc mediu.
Lasam blatul sa se răcească.
Crema: Amestecam laptele condensat cu esenta si 50 ml lapte.
Punem gelatina la inmuiat in restul de lapte 5 min, dupa care o punem pe foc amestecând incontinuu până se topeste, avand grija sa fiarba. O incorporam in laptele condensat.
Mixam frisca, adaugam laptele condensat si mixam pana omogenizam totul.
Asamblare: Tăiem blatul. Punem o foaie de blat, crema si iar foaie.
Lasam prajitura la rece cateva ore înainte de servire.
Pofta buna!