Kievskaia

de Lau in Pui, 28 Mar 2012 | 10293 vizualizari

 

by miha,multumesc pentru reteta nu ma asteptam sa iasa asa de bune

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt aromat
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kievskaia:

 

Pieptul de pui se bate bine si se subtiaza  ca pentru snitele(cand il batem punem o folie alimentara deasupra, astfel evitam sa se rupa pieptul cand i lbatem)

Se sareaza,se adauga o bucata de unt intarit si rulam astfel incat untul sa fie bine impachetat inauntru,

Se trece ruloul prin faina,oul batut,pesmet si repetam inca o data operatiunea,

Se prajeste fiecare rulou in uleiul bine incalzit,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kievskaia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]