Jumari din slanina de porc

de Sidy in Porc, 22 Dec 2010 | 9127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Slanina de porc cu putina carne pe ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari din slanina de porc:

Se taie bucatele slaninuta si se pune intr-o cratita sa se prajeasca. Invartim mereu cu o lingura de lemn pina se lasa prima cantitate de untura, apoi reducem focul si lasam slanina sa se topeasca bine. Cand jumarile sunt coapte suficient se stinge focul si se scot jumarile din untura cu ajutorul unei spumiere. Jumarile si untura se lasa sa se raceasca, apoi se pot servi.

Jumarile se sareaza putin si untura rece se poate pune intr-un borcan. Se serveste cu paine proaspata si o rosie gustoasa din gradina...

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari din slanina de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

aziz 1

22.12.2010, 10:58

vinnnnn au mai ramas?

Rocsi 1

22.12.2010, 11:16

se simte ca vin sarbatorile

Brindusa 1

22.12.2010, 11:45

pe astea i le dau sotului!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc chinezească cu piure la bain-marie