Jeleuri de portocale

de Miha in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 9072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura miere
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleuri de portocale:

Sucul de portocala se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu mierea, pana aceasta din urma se topeste. Nu se fierbe, doar se incalzeste usor.

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa rece, apoi o incorporam in sucl caldut. Omogenizam si lasam la racit.

Turnam sucul in forme si dam la frigider pana se incheaga. Se scot usor din forme si se tavalesc prin zahar sau se lasa simple, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Mitinita 1

16.01.2011, 16:49

ma uitam si eu la forma de trandafiri,dar se pare ca o sa facem jeleuri dinosaur! eu fac mai ales vara!

mamidesara 1

22.01.2011, 23:34

ce simplu si apetisant!

cismaru_nicoleta 1

23.01.2011, 00:31

Adorrr....jeleurile..Nu stiam ca se pot face asa de usor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu suc de portocale