Pumpkin pie cu sirop de artar

de Mitinita in Dulciuri, 19 Apr 2012 | 3505 vizualizari

 

O bunatate de placinta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 130 gr biscuiti simpli
  • 3 linguri de unt,la temperatura camerei
  • Pentru umplutura:
  • 450 gr piure de dovleac (sau dovleac ras calit)
  • 250 gr frisca lichida
  • 2 oua
  • 115 gr zahar brun
  • 4 linguri sirop de artar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pumpkin pie cu sirop de artar:

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. 

Crusta:

Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura.

Umplutura:

Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand),siropul de artar  si sarea.

Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai "joaca" daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii).

Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin pie cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta combinata cu dovleac si gutui