O reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet ar trebui sa stie fiecare gospodina, insa pentru incepatori e tare bine venita, chiar daca e simpla si accesibila. Ou, carne, pesmet, faina si spor la treaba!
Ingrediente Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet
Preparare Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet
Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si se lasa sa stea 15-20 de minute.Ouale se bat cu un praf de sare (vegeta) si piper.
Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 - 4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!
Cu ce merg snitelele cel mai bine? Cu piure si salata de varza!
Imi place mult varianta asta de Snitel de curcan