Isler

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 14 Apr 2012 | 9769 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • O margarina
  • 125 g zahar pudra
  • 3 galbenusuri
  • Un praf de sare
  • O lingurita de bicarbonat
  • O lingura de otet

Crema:

  • O margarina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri de cacao
  • Esenta de rom

Glazura:

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Isler:

·        Se freaca margarina, dupa care se adauga zaharul, galbenusurile, Bicarbonatul stins in otet si faina

·        Se amesteca pana se obtine un aluat omogen

·        Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu forme

·        Se pun formele obtinute in tava si se baga la cuptorul incins

·        Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin pe margini

·        Dupa ce se scot din tava se lasa la racit

·        Pentru crema se mixeaza toate ingredientele intr-un bol, pana se omogenizeaza

·        Se formeaza perechi din ciscuiti, si se umple cu crema

·        Pentru glazura se pune ciocolata la topit pe baie de apa, cand s-a topit ciocolata se adauga uleiul

·        Se scufunda in ciocolata fiecare isler, doar un biscuit, se pune pe deasupra bombonele decorative

·        Se lasa sa se raceasca glazura si sunt gata pentru a fi serviti

Daca ti-a placut reteta noastra "Isler" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert mini checuri cu portocale si ciocolata