Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 14 Noi 2011 | 5922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g miez de pepene galben
  • 200 g lapte condensat indulcit
  • 250 ml smantana pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Miezul de pepene galben il punem intr-un castron si il mixam pana obtinem o pasta in care vom incorpora usor laptele condensat.

Smantana rece se mixeaza pana devine pufoasa. Nu e neaparat necesar sa stea teapana, e de ajuns sa-si dubleze volumul. Se incorporeaza apoi usor in compozitia de pepene galben cu lapte, se omogenizeaza si se da la congelator pentru cateva ore.

Se serveste dupa preferinta, cu topping de ciocolata, cu frisca sau pur si simplu cu bucatele reci de pepene galben.

TIPS-URI

1

Puteti pune si mai mult lapte condensat, in functie de cat doriti de dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de pepene galben