Inghetata de fructe de padure

de Lavinia in Dulciuri, 1 Apr 2013 | 6691 vizualizari

 

O inghetata dulce-acrisoara pe care am servit-o alaturi de un tort super ciocolatos.
Reteta am preluato de la Miha .

 

INGREDIENTE

  • 400 g piure de fructe de padure
  • 3 linguri mari de miere
  • 350 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de fructe de padure:

Am amestecat piureul de fructe de padure cu mierea,apoi am adaugat treptat mascarponele si am omogenizat bine compozitia.

Frisca lichida am mixat-o bine pana s-a intarit(dar nu foarte tare) apoi am adaugat-o si pe ea compozitiei.

Am pus inghetata intr-o cutie mare si am introdus-o la congelator peste noapte.

Simplu,usor si delicios!

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga miere daca vi se pare ca nu este suficient de dulce.

2

Piureul se poate strecura de seminte ,eu nu am mai avut timp dar nu s-au simtit deloc,

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata