Inghetata cu Nesquik

de Miha in Dulciuri, 4 Iul 2009 | 5901 vizualizari

 

Daca ma gandesc bine la cutia aceea mare de Nesquik pe care o am,cred ca o buna perioada aceasta inghetata nu va lipsi din congelator...:)))

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 4-5 linguri Nesquik
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • Pentru sosul de ciocolata:
  • 30 g ciocolata amaruie
  • 50 g lapte condensat
  • 2 linguri lapte
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu Nesquik:

Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si mierea,pana devin pufoase ca o crema.

Adaugam si cacaoa Nesquik.

Laptele il punem la fiert si cand da in clocot il turnam peste crema de galbenusuri si mixam pana se racoreste.Dam la frigider pana la racirea completa.

Adaugam frisca batuta putin si omogenizam.

Dam la congelator pentru cel putin 4 ore.

In primele 2 ore,din ora in ora,scoatem vasul din congelator si mixam bine bine,sa spargem acele de gheata,apoi lasam pana la congelarea completa.

A iesit o inghetata foooooarte buna,fara pic de ace.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

04.07.2009, 22:55

Natalia deja a incercat reteta si a zis ca nu mai ramane nimic pentru maine!

Irina 1

05.07.2009, 22:17

Uite, n-am stiut ca daca scoti inghetata de la congelator si o mai mixezi scapam de ace. Am mai invatat ceva azi! Mersi, Miha!

Miha 1

07.07.2009, 23:10

Cu mare placere Irina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Gaby