Inghetata cu fructe de padure-reteta cu nr 300

de ela in Dulciuri, 15 Iul 2012 | 8599 vizualizari

 

incet-incet,am ajuns si eu la reteta cu nr 300......

 

INGREDIENTE

  • 200ml smantana pentru frisca
  • 35ogr fructe de padure congelate
  • 50gr zmeura proaspata
  • 1plic intaritor de frisca
  • 100gr zahar(eu am pus fructoza)
  • sirop de capsuni,cateva linguri
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu fructe de padure-reteta cu nr 300:

Scoatem din congelator fructele de padure,le punem intr-un bol si le lasam la temperatura camerei 30minute.Le punem in robotil de bucatarie cu 50gr zahar si le mixam,dar nu le facem pasta,sa mai ramana si bucati intregi din fructe.

Batem smantana pentru frisca.restul de 50gr zahar si cu intaritorul de frisca pana se intareste,apoi adaugam 3linguri de sirop de capsuni si fructele zdrobite si omogenizam bine compozitia.

Eu am pus inghetata la aparatul de facut inghetata 40minute.Daca nu aveti aparat,bagati la congelator si lasati sa inghete,amestecand din cand in cand.

Am pus inghetata in caserola,punand si sirop de capsuni alternativ.

Servim cu fructe si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu fructe de padure-reteta cu nr 300" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (39)

dorin 1

20.07.2012, 13:20

sanatate sa fie ,ca retetele vin si ele....

Sylvia 1

10.08.2012, 14:28

wow Ela ce retetea pe placul meu !!!! te imbratisez cu drag si te felicit de retete la cat mai multe inainte, tare dor mi-a fost de tine

LC 1

15.08.2012, 19:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara