Dragilor,simtim gustul vacantei savurand o cupa din inghetata asta minunat de cremoasa,fina si gustoasa!
Combinatia de ciocolata si arahide sarate ma face vicioasa si fericita !:)
Mixam ouale cu zaharul pana devin crema si adaugam laptele.Amestecam pana la omogenizare. Punem compozitia pe foc mic si lasam pana incepe sa fiarba si sa se ingroase.Amestecam cu telul, in tot timpul, sa nu se lipeasca. Dam la o parte de pe foc si punem praful de cacao si esenta de rom. Amestecam bine .
Lasam sa se raceasca complet si o adaugam peste frisca batuta.Incorporez aceasta crema in frisca, amestecand usor cu o lingura mare .Adaugam stafidele trase in ciocolata ,arahidele usor zdrobite si ciocolata neagra taiata in mici bucatele . Turnam amestecul intr-o cutie cu capac si dam la congelator 3-4 ore .
Cum inghetata disparea din ce in ce mai rapid,de-abia am reusit sa o supun sedintei foto.:))
Nu mai aveti nevoie de nimic,va satisface din toate punctele de vedere !:)
Pofta buna !