inghetata coapta

de janet in Prajituri, 29 Mai 2010 | 7155 vizualizari

 

O sa-mi cer scuze,pentru ca pozele nu sint chiar "artistice'!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cupe de inghetata de care dorim
  • un albus batut spuma tare
  • un biscuite (al meu este din pandispan decupat cu un pahar)
  • toping de ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA inghetata coapta:

Pe biscuite punem inghetata pe care o imbracam cu spuma de albus , imbracam bine  ,astfel ferim inghetata de a se topi. Punem la cuptor cu flacara mai mare sa se rumeneasca albusul,apoi pe farfurie si decoram cu toping de ciocolata.Este un desert elegant si de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata coapta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu ciocolata si praline