Inele de ceapa - Onion rings

de SENO in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2011 | 5048 vizualizari

 

Chiar daca cer timp si rabdare vi le recomand,noua ne-au placut la nebunie si am sa mai fac. Bineinteles ca mi-ar fi fost mult mai usor sa le fac daca nu aveam in dotare una bucata copchil razgaiat si pus pe rele. Daca aveti si voi asa ceva prin gospodarie va recomand sa scapati de pacoste o ora sau doua ca sa puteti lucra linistite.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 cescuta de lapte
  • 1 cana de faina
  • sare sau vegeta
  • piper macinat
  • boia dulce
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa - Onion rings:

Ceapa curatata si spalata se taie rondele,se ia pielita de pe fiecare rondel,de aceea trebuie sa va inarmati cu rabdare si ceva timp liber.Nu trebuie sa va necajiti daca se mai rupe cate un inelus,nu-i musai sa fie perfecte. 

Se bate delicat oul,apoi se pune si laptele si putina sare. Separat se amesteca componentele uscate : faina,vegeta,sarea,piperul,oregano si boiaua.

Se trece fiecare rondel prin faina + condimente,apoi prin ou,iar prin faina si din nou prin ou si se pun la prajit in baie de ulei incins dinainte.

Sunt bune calde. Ale mele n-au apucat sa se raceasca,s-au facut nevazute in aproximativ 4-5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - Onion rings" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

26.08.2011, 20:29

nu am mancat niciodata dar cred k sunt bune

SENO 1

28.08.2011, 09:38

sunt foarte bune dar,cum am zis si la introducere,musai sa ai liniste si ceva timp liber. pana faceti voi va injit sa le gustati pe ale mele

Lau 1

29.08.2011, 13:39

rabdare multa

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa