Inele de calamar pane

de jolygina in Fructe de mare, 22 Mar 2012 | 5768 vizualizari

 

nu am mancat niciodata si m-am gandit sa incerc ,asa ca am incercat si aceste ineluse
care au iesit binisor ,ma asteptam sa fie altfel dar au fost ok

 

INGREDIENTE

  • o punga de ineluse de calamar
  • 2 oua
  • putin delicat
  • putin piper
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de calamar pane:

Am dezghetat inelusele si le-am condimentat cu putin delikat si piper

Apoi am batut ouale si am adaugat o lingura de faina 

Le-am pudrat bine pe fiecare in parte cu faina, apoi le-am trecut prin ou si la sfarsit prin pesmet 

Le-am pus in uleiul incins 

Le scoatem pe un servetel pentru a le lua surplusul de ulei 

Le putem servi cu sos de usturoi cu smantana sau cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de calamar pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

jolygina 1

25.03.2012, 22:28

va astept mamaie

alira_72 1

22.02.2013, 21:40

In ou ai pus o lingura de faina ?

jolygina 1

22.02.2013, 22:44

da am pus daca vrei poti sa mai pui daca ti se pare ca e prea sptire

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de usturoi cu scoici Saint-Jacques