Impletitura cu branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Oct 2013 | 3300 vizualizari

 

Stiti voi impletitura asta la moda :))

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 15-16 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 2 oua
  • 200-300 ml lapte caldut
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei

Umplutura

  • 300-400 gr branza dulce
  • 4-5 linguri de zahar
  • 4 linguri de gris
  • Un ou pentru uns.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu branza:

Aluat

Faina, sarea, zaharul, coaja de lamaie si ouale se pun in castron.

Drojdia se dizolva in lapte caldut si se pune in castron.Se adauga pe rand restul de lapte si se faramanata pana obtinem un aluat ce poate fi intins. La final se adauga uleiul , se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 40-50 min.

Umplutura

Branza se amesteca cu zaharul si cu grisul.

Asamblare

Aluatul se taie in trei. Fiecare parte se ia si se intinde.

Se pune branza , si se ruleaza.

La final se impletesc rulourile obtinute.

Se pue impletitura in tava, se unge cu ou si se da la cuptor la foc potrivit 40 min.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si stafide