Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi

de Bucataras Monica in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2013 | 6429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar pasta rosii
  • 4 rosii
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cimbru
  • masline
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de lingurita zahar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi:

Carnea de iepure se spala  si se da in cateva clocote .

Intre timp se  pune ceapa la calit , se adauga si cateii de usturoi( care se scot ) , se pune si carnea  , se lasa un pic ( sa prinda culoare ) se adauga pasta de rosii , zaharul  , vinul , boabele de piper , foile de dafin , cimbrul si lingura de otet .

Se lasa pina ce carnea este aproape gata , apoi se adauga rosiile pasate ,iar la final maslinele si patrunjelul .

Se poate servi asa sau cu  piure de cartofi.

TIPS-URI

1

este reteta lui Miuta si ii multumesc , dar mai are unele modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate in sos de rosii