Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi

de Bucataras Monica in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2013 | 6232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar pasta rosii
  • 4 rosii
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cimbru
  • masline
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de lingurita zahar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi:

Carnea de iepure se spala  si se da in cateva clocote .

Intre timp se  pune ceapa la calit , se adauga si cateii de usturoi( care se scot ) , se pune si carnea  , se lasa un pic ( sa prinda culoare ) se adauga pasta de rosii , zaharul  , vinul , boabele de piper , foile de dafin , cimbrul si lingura de otet .

Se lasa pina ce carnea este aproape gata , apoi se adauga rosiile pasate ,iar la final maslinele si patrunjelul .

Se poate servi asa sau cu  piure de cartofi.

TIPS-URI

1

este reteta lui Miuta si ii multumesc , dar mai are unele modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure marinat cu sos de legume si galusti de paine