Iepure cu cartofi la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2019 | 3280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lincurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 cutie rosii in sos
  • 6 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi la cuptor:

Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.

Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-o oala, pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa, usturoiul si morocvul, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam vinul, supa de pui, condimentele si rosiile cu sos.

Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min, dupa care adaugam peste carne, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 minute, depinde cat de batran este iepurele.

Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6, in ultimele 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor