Icre de Manciuria

de -tony- in Mancaruri de post, 20 Dec 2012 | 9055 vizualizari

 

fasole batuta sau fasole facaluita sau icre de manciuria cum se zice in zona noastra ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole
  • sare
  • 1/2 capatina de usturoi
  • 200 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de Manciuria:

Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert.

O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare.

Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat.

Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul.

Amestecam bine.

 

TIPS-URI

1

in zona mea se face un ( trinci , rantaj ) sos dens din ceapa calita cu sos de rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de Manciuria" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta, de post