Icre de casa

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 6277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering ( cumparare)
  • 2 linguri rase de gris
  • 250 ml ulei
  • 150 ml apa minerala
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml apa
  • o ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de casa:

Grisul se fierbe in 250 ml apa. Cand este gata se pune la rece. Dupa ce grisul s-a racit bine incepem prepararea icrelor. Intr-un bol punem icrele, grisul fiert si omogenizam bine. Adaugam ulei putin cate putin amestecand continuu. Alternativ adaugam zeama de lamaie si apa minerala. Se amesteca continuu pana la omogenizare. Separat se toaca o ceapa marunt, cat se poate de marunt si se amesteca cu compozitia pregatita mai sus. Se pastreaza la rece si 2-3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]