Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 4038 vizualizari

 

De obicei fac icrele cu gris, insa de data aceasta am zis sa incerc o alta varianta si parca mi au placut mai mult asa. Plus ca necesita un timp mai mic de preparare.

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre
  • un praf de sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie mica
  • 200 ml ulei
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • o jumatate de ceapa mica tocata marunt
  • 3 linguri apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre:

Punem intr un castron icrele si praful de sare si incepem sa mixam. Turnam uleiul putin cate putin pentru a nu se taia, iar dupa ce am pus jumatate din cantitatea de ulei, adaugam feliile de paine bine stoarse si mixam in continuare. Turnam si din zeama de lamaie, mai adaugam ulei, iar spre final adaugam si apa minerala in functie de ce constienta dorim. Tocam ceapa marunt si o adaugam. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Apa minerala face ca icrele sa devina mai pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre cu ceapa