Briose aperitiv

de Laly in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 7309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1oo gr kaizer sau bacon
  • 100 gr masline verzi si negre
  • 250 gr faina
  • 50 gr cascaval ras
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 1/2 pachet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul.

Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut,pana se dizolva complet.

Peste lapte se pun pe rand:uleiul,sarea,oul si maslinele.Se pune si kaizerul.

Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet.

Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale(cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac,sau forma de tort,etc).

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata.

Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

                                                               POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mazare