Ciuperci "pastramoase"

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 4734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci proaspete mai mari
  • 3 felii pastrama mai mari
  • 1 rosie
  • partunjel verde
  • marar verde
  • 1 ou
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "pastramoase":

Ciupercile se spala bine, li se scot coditele  si se curata de pielita. Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se condimenteaza cu sare si piper,se stropec cu putin ulei si zeama de lamaie.

Pastrama se taie bucatele foarte mici.

Rosia ,se spala,se taie marunt si se mai stoarce putin din zeama.

Patrunjelul si mararul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca marunt de tot. Intr-un bol se amesteca pastrama,rosia si verdeata.

Oul se bate cu putina vegeta si se toarna in bolul cu pastrama. Se invart bine toate ingredientele si cu aceata compozitie se umplu ciupercile.

Deasupra se pune cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Tava cu ciupercile umplute se dau in cuptorul incins si se lasa circa 30-35 min.

Se servesc simple sau alaturi de piure,o pulpita sau ce mai doriti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "pastramoase"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]