Iaurt cu prune caramelizate

de MotanLaOale in Dulciuri, 4 Dec 2014 | 2407 vizualizari

 

Foarte bun si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 300g prune
  • 50ml apa
  • 60g zahar
  • 25g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja lamaie
  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 300g iaurt cremos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt cu prune caramelizate:

Prunele se cutata si se caramelizeaza ca in reteta "prune caramelizate" postata.

Se lasa la racit si apoi la frigider 2-3 ore.

Intr-un pahar mare se pune iaurt, prune caramelizate, iar iaurt, si iar prune caramelizate.

Deasupra se orneaza cu prune caramelizate.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu vreti un desert racoritor (rece) ingredientele se folosesc la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu prune caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

05.12.2014, 11:48

Rocsi 1

05.12.2014, 22:39

Mmmm, ce bun o fi!

MotanLaOale 1

06.12.2014, 19:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Batoane cu goji