Humus in 2 culori

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 29 Apr 2019 | 5206 vizualizari

 

Inspiratia am avut-o de la Ksenya, ea facuse acum mult timp si m-am hotarat sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

Humusul simplu:

  • 1 cutie naut
  • 2 catei de usturoi(2 buc)
  • 1-2 lingurita de pasta de tahini
  • piper
  • ulei de masline
  • zeama din conserva
  • zeama de lamaie

Humusul cu sfecla rosie:

  • 1 cutie naut
  • 1-2 lingurite pasta de tahini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 bucati sfecla rosie fiarta
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus in 2 culori:

Coservele de naut se scurg de zeama, aceasta se pastreaza separat.

Se pune 1 conserva in robotul de bucatarie, cu 2-3 linguri de zeama, usturoiul pisat, zeama de lamaie, pasta de tahinii, putin ulei de masline, piper si se mixeaza bine pana devine totul o pasta; daca mai este nevoie, se mai adauga din zeama de la naut.

Pentru humusul cu sfecla rosie, se adauga la fel ingredientele si sfecla rosie taiat cuburi, se mixeaza pana devine o pasta.

Se pot face atat cu blenderul cat si cu robotul de bucatarie.

Se asaza pe o farfurie ambele paste de humus, deasupra se pune putin ulei de masline, piper si patrunjel tocat marunt.

Se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

08.05.2019, 12:07

oanapl 1

25.09.2019, 12:56

Ce bine arata!

mihaelar63 1

08.04.2021, 00:07

Ce fain ii !!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus de fasole