Hribi cu maioneza

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 8575 vizualizari

 

Acum ca mi am reparat si calculatorul am zis sa pun si eu retetele.Acest fel este foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de hribi fierti
  • 300 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • sare,piper
  • masline pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu maioneza:

Hribii fierti se scot din congelator ,se lasa sa se dezghete la temperatura camerei,se scurg de apa si se toaca marunt cubulete.Se face maioneza din 2 galbenusuri de oua si ulei si se adauga smantana.Se pune sare dupa gust si piper,se toarna peste hribi,se amesteca si se da la rece vreo ora sa se patrunda gustul.Se orneaza cu masline si se serveste pe felii de paine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza si usturoi