Este o reteta spaniola cu mici modificari facute de mine.
Spalam bine ficatul de pui si il taiem bucatele potrivite.
Separat fierbem pastele in apa cu sare si un pic de ulei de masline si dupa preferinta cu anumite mirodenii cum ar fi (busuioc,piper boabe asortate etc.) Cand sunt gata le strecuram si le mentinem calde.
Se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul bine incins, apoi se adauga treptat usturoiul impreuna cu ficatul, coaja de portocale si cele doua foi de dafin. Se amesteca incontinuu cam 7 minute, dupa care se scoate ficatul pe o farfurie. Apoi adaugam vinul, pasta de tomate si smantana si lasam pana scade si se formeaza un sos un pic mai gros. Adaugam din nou ficatul, scoatem foile de dafin si mai lasam cateva minute dupa care adaugam sare si condimente.
Se serveste peste pastele inca calde alaturi de un vin bun.