Ficateii astia sunt buni buni buni si foarte usor de facut in fiecare sezon. Azi m-am decis sa-mi fac un pranz bogat in fier asa ca asta a iesit. I-am servit alaturi de o salata de sfecla rosie(sfecla rosie data prin razatoare cu putin ulei si sare). Miroseau asa frumos incat catelusul meu a stat numai langa cuptor:)).
Se spala mai intai ficateii si se curata. Se scurg apoi bine de apa si se amesteca cu condimentele si usturoiul (se pot lasa putin acoperiti cu folie in frigider ,dar asta doar daca aveti timp)
Intr-o tigaie turnam putin ulei si asezam ceapa taiata rondele, iar deasupra asezam ficateii de pui cu tot cu usturoi. Mai picuram putin ulei deasupra si turnam vinul.
Ii coacem la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30-40 de minute la foc mediu, sau pana se rumenesc bine si nu mai sunt rosii inauntru.
Sa aveti pofta!