Hamsii prajite

de Bya Ralu in Peste, 3 Sep 2013 | 6678 vizualizari

 

Nu mai facusem pana acuma,dar ies tare bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • sare.piper
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de malai
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Hamsiile trebuiesc curatate de solzi,de cap si intestine si se scoate si oasele.

Faina se amesteca cu malaiul,iar hamsiile curatate si clatite bine sub jet de apa se trec prin amestecul de fainoase.

Se pun la prajit in ceaun in uleiul incins.

Se lasa pe fiecare parte pana se rumenesc putin.

Se scot pe un servet de hartie,se stropesc cu lamaie si se servesc cu mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

Hamsiile mici nu se mai curata de intestine si nici de oase,se spala bine sub jet de apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şprot prăjit (Hamsii prăjite)