Hamsii prajite

de laura2002 in Peste, 24 Mai 2013 | 3725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • hamsie proaspata 1kg
  • faina/malai sau amestec
  • ulei
  • sare
  • mujdei
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Curatam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele.

Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare si malai. Punem 4-5 pesti pe scobitoare ii punem in baia de ulei. Cand sunt gata se scot intr-un caston in care am pus un servetel de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Se servesc cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Filé de macrou în crustă de ovăz, cu rubarbă şi sos de maioneză cu leurdă