Hamsii prăjite

de madi_marin in Peste, 8 Oct 2011 | 7213 vizualizari

 

Pentru că sunt amatoare de peşte .....am pregătit rapid aceste hamsiuţe prăjite şi le-am servit evident stropite cu zeamă de lămâie şi mujdei. Mi-au adus aminte de cele de la mare .....

 

INGREDIENTE

  • 500 g hamsii proaspete
  • mălai
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mujdei
  • zeamă de lămaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prăjite:

Hamsiile se curăţă de cap şi intestine. Se presară cu sare şi piper şi se dau prin mălai. Se prajesc în ulei încins. Se scot pe un şervet absorbant.

Se servesc cu lămâie şi mujdei de usturoi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prăjite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

madi_marin 1

10.10.2011, 19:36

antici_gabitza....serveste te rog.....

RuxyRux 1

10.10.2011, 19:52

Bune de tot

mamaieelena 1

13.10.2011, 10:10

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Babusti crocante cu sos de usturoi