Cod bacalhau á brás

de Mirela_Tilvescu in Peste, 30 Aug 2012 | 5084 vizualizari

 

Este o reteta tipica portugheza rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • o punga cartofi prajiti betisoare(se pot da prin razatoare si praji)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 4 oua
  • patrunjel
  • masline
  • ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod bacalhau á brás:

 Se pune pestele la desarat cu o zi inainte(aici se gaseste sarat sau congelat). Se fierbe pestele, se lasa la racit si de dezoseaza. Se caleste ceapa taiata solzisori impreuna cu usturoiul si foaia de dafin in uleiul incins. Apoi se adauga pestele si se mai lasa 5 min., dupa care cartofii, sarea si piperul si  se amesteca bine, apoi ouale batute ,maslinele si ultima oara patrunjelul.

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata verde si naut fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod bacalhau á brás" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur