Hamsii

de Panacris in Peste, 4 Apr 2013 | 4793 vizualizari

 

În fiecare an, irezistibile pe faleza mării. Am probat și eu, acasă! Sincer mai trebuie sa lucrez la rețetă!

 

INGREDIENTE

  • hamsii,
  • mălai 100 g,
  • făină albă de grâu 100 g,
  • ulei de floarea soarelui.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii:

Hamsiile mai mari se curăță de cap și mațe. Cele mici doar se spală bine sub jet de apă rece. Hamsiile se dau prin amestecul de făinoase (mălai si făină albă de grâu), apoi se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet abosrbant.

Se servesc ca atare sau lângă o mămăliguță(fără sare!) și mujdei de usturoi! Important să aveți pe apropae o bere, spritz de vară sau apă din belșug!

Cei care au probleme cu tensiunea, ar fi bine să nu se apropie!!!!! Mai indicat e, celor  hipotensivi (cum sunt și eu de altfel;)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

05.04.2013, 11:38

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:28

vreau si eu o portie

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:49

Mai vrei un zmeu mare la masa? Ca papa tot!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Merluciu prajit in faina de malai reteta simpla