Hamburger cu dovlecei

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2013 | 3294 vizualizari

 

Un pranz rapid, usor de preparat si gustos,garantat.
In loc de clasici cartofi prajiti,hamburgerul poate fi servit si cu dovlecei......e putin mai "light".Sper sa va placa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 hamburger de pui
  • 1 dovlecel
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger cu dovlecei:

Punem doua tigai la incins. Spalam dovlecelul si il taiem fasii de 2-3 mm. Punem hamburgerul in tigaie cu foarte putin ulei de masline (sa nu fie carnea prea uscata) la foc mic. In cealalta tigaie punem fasiile de dovlecei fara ulei, cu putina sare.Tigaia trebuie sa fie incinsa bine-bine.

Hamburgerul il intoarcem de doua-trei ori, intoarcem si dovleceii si punem iar putina sare. Cand scoatem dovleceii pe o farfurie ii stropim cu putin ulei de masline. Ornati la placere.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hamburger