Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2010 | 8528 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

09.02.2010, 08:31

Frumos aranjament si de gustos nu mai spun !

madi_marin 1

09.02.2010, 09:26

aranjament minunat....un deliciu!

LLAAVVIINNIIAA 1

09.02.2010, 14:37

Branza de capra cu carbune??? Care-i rostul carbunelui?

anisoara 1

09.02.2010, 19:06

Vau am zarit niste brinza interesanta. Prima data vad si aud, cred ca e rulada de cas cu piper, o prepari sinfura sau se vinde asa bunatate.

Teo 1

09.02.2010, 22:02

pana sa ma apropii de farfurie ,am crezut ca ne-ai postat ''o pictura''; ce sa mai zic?

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:02

llaavviinniiaa , e cumparata , e un produs de succces preparat langa Cluj intr-o fabrica ultramoderna , retetele sunt aduse din Franta imbunatatite cu idei romanesti .nu am gasit explicatia in articole de ce carbune , dar dupa umilele mele cunostinte , carbunele favorizeaza digestia , brandul se numeste ,, la collina ''

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:21

anisoara , am cumparat-o , se gaseste la Cora sau Auchan , e facuta de o firma din jud , Mures. mai au rulada cu boia sau cu carnati .
mai am o bucatica in frigider si am citit ca e facuta din branza de vaca oparita si afumata , fara e-uri si conservanti .
precis faci tu ceva , cum te stiu , eu am vazut undeva o reteta cum se face branza de vaca tip topita .

silvi0ara 1

23.02.2010, 13:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe sos de rosii