Gustare cu piept de pui si ciuperci

de oanapl in Pui, 14 Sep 2017 | 4951 vizualizari

 

Răsfoind printre rețetele testate de mine în anii trecuți am dat peste această rețetă rapidă și delicioasă pe care trebuie să o repet.

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri cascaval ras
  • 10 ciuperci
  • 2 linguri pesmet
  • 6 linguri faina
  • 5 oua
  • 80 g unt
  • 1 piept de pui fiert
  • 5 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare cu piept de pui si ciuperci:

Se freaca energic untul cu o lingura de lemn, se adauga, pe rand, galbenusurile, frecand insistent pana se incorporeaza perfect. Se adauga ciupercile si pieptul de pui date prin masina de tocat.

Separat se amesteca smantana, cascavalul ras, o lingura de pesmet, patrunjelul tocat si faina turnata treptat, apoi se amesteca cele 2 compozitii si se adauga sare dupa gust. La sfarsit, se incorporeaza albusurile batute spuma tare si se toarna compozitia intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Se coace aproximativ 40-45 minute, la foc potrivit, fara a se deschide cuptorul pana la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si cartofi